Örgü küpeler



İlk fotolarım daha iyi olsun isterdim ama maalesef makinam arızalı ve elimde webcamdan başka bir makine de yok.Küpelerin yapımı oldukça basit ; bijuterilerde satılan metal küpe aparatlarının üzerine tığ ile istediğiniz şekilde ince iplerle örebilirsiniz. Krem renkli olan bende olan eski bir küpeydi biraz kalın olduğu için çok kullanamıyordum şimdi kazaklarla ve örgü şallarla çok iyi bir kombinasyon imkanı sağlıyor.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Sevgili archilemi öncelikle ziyaretin ve yorumun için tşk ederim.Resim düzenleme programı işine yaradıysa ne mutlu bana :) Yeni bir blogger olarak sana başarılar dilerim.Takıldığın ne varsa çekinme lütfen.Küpelerde farklı ve gayet de şık resim kalitesi Sevgiler :)
Archilemi dedi ki…
Çok Teşekkür ederim Craft woman ( :) kalpleri yapamadım ) Henüz çok acemi bir bloggerım. Yardımlarınız benim için önemli bir sonraki postta önerdiğiniz site fotoğraflarımı hazırlayacağım :)
a_y_s_e dedi ki…
yaptiginiz kupelere bayildim.
ben tig yapmayi birazcik biliyorum- ama hic boyle seyler yapmadim. nasil yaptiginizi genel olarak anlatabilir misiniz zahmet olmazsa?
Archilemi dedi ki…
Beğenmenize çok sevindim.Benim de oyle çok profosyonel olduğum söylenemez zaten tığ konusunda.O yüzden herkezin yapabileceği bir örnek bu.Küpe aparatları hazır yuvarlak bir şekilde satılıyor.Biz o yuvarlağın etrafına bir sıra sık iğne geçiyoruz.Sık iğnenin üzerine 2. sırada 5 er zincir çekerek 3 tane sık iğne aralıkları ile batıyoruz böylece motiflerimizn bazı oluşmuş oluyor.3. sırada zincirlerin üzerine tekrar sık iğne geçiyoruz buda sert olmasını ve tok durmasını sağlıyor.Veeee mutlu son :)Umarım yardımcı olmuştur.
a_y_s_e dedi ki…
cok tesekkur ederim, zahmet oldu size. Evet cok yardimci oldu- yakinda kendi blogumda paylasirim insallah!

Popüler Yayınlar