Boyun yastığı

   Okuyanlar biliyordur.Bana boyun düzleşmesi teşhisi konuldu birkaç hafta önce.İlk başta çok sıkıntılıydı.Ama ağrı kesiciler ve egzersizler ağrımı hafifletti nihayet tüm şikayetlerim bir süreliğine de olsa bitti.Bunlar dışında ağrılarımın azalmasına bir yardımcı edindim Boyun Yastığı.Bu yastık boyun fıtığı, boyun düzleşmesi, horlama, reflü gibi problemlere sahip insanlar için çeşitli çeşit ve boyutlarda üretiliyor.Boyun ve baş kıvrımına uygun formu olduğu için uyku sırasında rahat ediyorsunuz.Malzeme ve kaliteleri çeşitli ama araştırmama göre en kullanışlısı viscolex denilen malzeme.Değişik bir sünger yapısı ne çok yumuşak ne sert.Yatınca başınızın şeklini alıyor ama kalkınca kendi formuna geri dönüyor.Gayet rahat ama bu yastıkta yüzüstü yatmayı unutun.Bu yatış şekline elverişli değil.Ben çok rahat ettim.Boyun ağrılarımı hafifletti gerçekten.Bu tür sıkıntısı olan herkese öneriyorum.

Yorumlar

YETENEK-SİZİN dedi ki…
canım bende de boyun fıtığı var. Aynı şekilde bu yastıktan bende edindim ama çok alçak geldiği için pek rahat edemiyorum. Fakat boyun ağrısı çektiğim dönemlerde benide çok rahatlatıyor.
Haddim değil ama ağrılarının hafiflemesi için sana bir kaç öneride bulunmak istiyorum.Kendim çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum.
1- Geceleri mutlaka boynuna flar şeklinde yünlü birşey sar.(ben polardan ince uzun bir şerit sarıyorum,sıcacık tutuyor) Sıcak tuttuğu için boyun kaslarındaki tutlmaları önlüyor ve ağrıların azalıyor.
2-Çok ağrı çektiğin dönemlerde egzersizlerinle beraber boyun kısmını vicksle ovarak,üzerine sıcak su torbası koy.
3- eğer ki doktorun antidepresan türevi bir ilaçla tedaviye başladıysa ve sana 6 ay kullanmanı önerdiyse,mutlaka ilacı bırakmadan kullan.
geçmiş olsun
Barbygirl_here dedi ki…
Dis beyazlatma konusunda yazdigin yaziya yorum yazacaktim ama yorum kismi yok:) Cogu yazinda yok:) Bu temada nerede oluyor,nereden yaziyoruz:)
Archilemi dedi ki…
Yetenek sizin; ben 24 saatı fularla geçirir oldum.Korkuyorum çıkarmaya.Sıcak su değil ama kurutma makinası her daim boynumda.Teşekkürler canım önerilerin için
Ferah feza canım ya unutuyorum sanırım okuyucu yorumlarına izin veri işaretlemeyi.Diş beyazlatmayı açtım yoruma :)Teşekkürler hatırlatma için
sibel dedi ki…
bendede 2 fıtık var bir azdımı mahfediyor insanı ,bende içi karabuğday dolu sobakawa yastığıyla çok rahat ediyorum.

Popüler Yayınlar