İlk markafoni alışverişim

      Farkettim ki 1 aydır tamamen blog camiasından kopmuşum.İyisi ve kötüsüyle 1 ay geçirdim.Önce kötüler ki yazı mutlu sonla bitsin.İşi bıraktım.Aslında biraz da bırakmam sağlandı.Neyse olur boyle şeyler hayatta.Sonra üst üste ciddi sağlık sorunları yaşadım ki zannediyorum hepsi yaşadığım stresin izleriydi.Günlerce yataktan kafamı çıkaramadım o derece zor bir dönemdi.Allaha şükür hepsi geride kaldı.Gelelim mutlu habere.En nihayet kendi işimi kuruyorum.Artık benimde bir mimarlık ofisim oluyor.Çok heyecanlıyım.Sanki midemi kelebekler istila etmiş.Bazen uykum kaçıyor masrafları hesaplamaktan.Bazen 32 dişim ortada geziyorum.Hepinizden dualarınızı bekliyorum.Hepsine ihtiyacım var çünkü.İlk işim kendi ofis dekorasyonum olacak ve yakında onu da paylaşacağım sizlerle.


   Sıra geldi  markafoni alışverişime.Kardeşim benim üzerimden abone olup alışveriş yapınca 10 tl odül kazanmıştım.Bir sabah baktım Daniel Klein marka saatlerde indirim var.Zaten sarı bir saate ihtiyacım vardı.Aslında bir yandan işin yok kızım dünya kadar masrafın var gibi cümleler kafamda uçuşsada dayanamadım aldım.Çok sevdim.Uğur getirsin istiyorum.

Yorumlar

Ayca Karaoglan dedi ki…
Hem hastalık hem de işten ayrılışına geçmiş olsun... Ama kendi mimarlık ofisini kuruyor olman harika bir haber !!! Çok mutlu oldum senin adına :)) O kelebekler bu tarafa doğru da uçtu valla :) Haydi bakalım herşeyin hayırlısı. Saatini de güzel günlerde kullan, sana bol şans getirsin :)
Archilemi dedi ki…
Çoook teşekkürler iyi dileklerin için.Benim kelebekler çok haşarı maalesef.Heryere yetişiyorlar.:))
Adsız dedi ki…
güle güle kullan
Stil Direktoru dedi ki…
Ay kıyamam ya geçmiş olsun canım, iş içinde daha güzeli nasip olsun. Cicini de güzel günlerde kullan.

Popüler Yayınlar