Saç Bakımı


Blogun tam teması belirsizdi zaten son zamanlarda bakıma fazlaca yüklendiğim için iyice şaşırdı.Ortaya karışık olsun istiyorum zaten.Herşeyden biraz.Efendim konuyu uzatmadan gelelim mevzuya.Bendeniz saçımı boyatalı 2 ay oluyor sanırım.En az 4-5 ton açtırdım saçlarımı.Dolayısıyla uçları çok yıprandı.Bir çok krem kullandım.Tam memnun kaldığım birşey çıkmadı ve çok dökülmeye başladı saçlarım.Bende daha önce duymuş olduğum bir maske uyguladım saçıma.(Bu konuda asla bilgili ve konuya hakim olduğumu iddia etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın)Evimdeki has zeytinyağını, badem yağını, susam yağını,Jojoba yağını göz kararı karıştırdım.Haftada bir 2-3 saat saçıma uyguladım.Bu sayede dökülmesi azaldı ve daha yumuşak bir yapısı oldu saçlarımın.Yalnız dediğim gibi bu konuda hiçbir özel bilgim yok .Benimki sadece ufak bir tavsiye.Ve uyarmak istediğim bir konu daha var.Yağ karışımı saçtan zor arınıyor. Bir kaçkere saç diplerine masaj uygulayarak sampuanlamanız lazım.İlk 2 yıkamada buda fayda etmiyor.Çok diplere uygulamazsanız daha rahat kullanırsınız.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
en kısa zamanda bende denicem..tşkler
lori dedi ki…
Lemi jojoba ve susam yagi muthistir zaten sac icin (ben de prof. diilim ama biliyom yane) uclarindan da azcik kestirirsen ohh ne guzel iste. ben onceden yapiyodum ole sacimnaylonla sarip gece yatip sabah kalkinca yikiyodum. cok iyi geliyodu ne zamandir yapmiyorum.
Moonish (moonsun) dedi ki…
sac serumlari var nemli saca uygulayinca nemi hapsediyor, ama yag konusunda sana katiliyorum ben arindiramiyorum, badem yagi cok iyi geliyor...

Popüler Yayınlar