Garnier Göz Makyajı Temizleyicisi

Yaklaşık bir yıldır gözlerimde ne idüğü belirsiz bir alerji ve benim yaşımda çokta normal olmayacak derecede bir kuruluk var.Lens yasak, makyaj yasak ( ??), şampuanlar bebe şampuanı olacak gibi kurallar koydu doktorlar.Bunların yanında poşet poşet göz damlası da hediye. Tabii ben damlaları 2 ay sonra kestim (1 yıl başka bir damlayı düzenli kullandığım halde hiçbir faydasını göremedimde) makyaj derseniz ara sıra kaçamaklar dışında ne far nede rimel kullanıyorum sadece kapatıcı.Bu anlattıklarımın tek sebebi yukarıdaki ürün aslen.Ben neredeyse her markayı denedim.Garnier'in göz makyajı temizleyicisi gerçekten hiç göz yakmıyor.Kuruluk yada alerjiye neden olmuyor.Makyajı kalıntısız temizliyor.Kokusu çok güzel.Fiyatıda çok uygun.Benim gibi problemi olan herkeze tavsiye ederim.Serinin geri kalanını da deneyeceğim mutlaka.

Yorumlar

Ayca Karaoglan dedi ki…
Önerin için teşekkürler. Ama ben yine de bu şartlarda bir süre daha gözlerini dinlendirmeni öneririm. Aynı dertler ben de lise yıllarımda vardı. Bebe şampuanını sulandırıp gözlerimi temizliyordum. 2 adet göz damlam ( ömür boyu kullanmam söylenmişti) Lens,makyaj yoktu. Göz kuruluğu da gözyaşı pınarlarımın kurumasından kaynaklıydı. Hala suni gözyaşı damlası kullanmak zorundayım... Zaten saman nezlem var:))) Neyse demem o ki; 2 ay değil de en azından 1 yıl kadar kullan derim damlaları... Gözler çok önemli :) İyi haftalar.
Archilemi dedi ki…
Peki geçtimi sonunda bana hiç geçebilecek gibi gelmiyor:Arada bir lens takmayı deniyorum ama gözlerim çok acıyor.
Moonish (moonsun) dedi ki…
Bunu denem lazim... Ben de hic goz makyaji temizleyicisi kullanmiyorum, kullanamiyorum maalesef :(( Goz kurulugun icinde eczanelerde yapay goz yasi damlalari var, ben kullaniyorum, sana da tavsiye ederim... ama once eczacina ya da doktoruna bir danis derim. Kocaman sevgilerrr :)

Popüler Yayınlar