TEŞEKKÜR POSTU

Bunları yorum bölümüne yazmak istemedim.Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorum.Bu yazı üzerine çok şey değişti gerçekten.İstifamı vermeye niyetlendiğim gün yine mimar olan bir ablam yeni bir iş önerdi.Fakat bunun için en az bir yıl kurs görmem sınavlara girmem ve bir sertifika almam gerekiyor.Tabii tüm bunlar içinde para :( Yani biraz daha dişimi sıkmak ve devam etmek zorundayım.Bu işinde sonucu belli değil aslında ama yapabilirsek müthiş olacak.Kendi işimi de kurmuş olacağım.Umarım bunlara değer. Gerçekten yorumlarınız beni çok mutlu etti ve içimi ferahlattı.Desteğinizle bu kararı verebildim belkide.Hepinize en iyi dileklerimi yolluyorum.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Çoooook sevindim! insallah dilediklerini yaparsın.
Adsız dedi ki…
Senin için hayırlısı ne ise o olsun, güzel kararlar almışsın.Kendi işini kuracak olman bile harika, herşey dilediğin gibi olsun...
Adsız dedi ki…
hayırlı olsun kardeşim.gerçekten iş kuracak duruma geldiğinde görüşelim.İstersen Mali müşavirin hazır:)) bendeniz yardımcı olurum.
Bol şanslar...yolun açık olsun.
Barbygirl_here dedi ki…
h cok sevindim Archilemicim, guzel haberler bunlar...
Bol sans sana...
cesniihobby dedi ki…
Senin adına çok sevindim.Ker canım.Kendi işyerinin olması, işin başında olman,kimseye hesap vermeden işlerini kendin yönetmek güzel olur.

İnşallah olur canım.Kendi işinin patronu olursun.
Opal dedi ki…
ne karar verdiysen hakinda hayirlisi olsun. insanin kendi isi gibi yok. benim de isim kendime ait, esimin de isi kendine ait. (ikimizinki de ayri) ikimiz de cok slklntlLar cektik ve sebat ettik kendi islerimizi belli bi yere getirene kadar ama inan herseye degiyor. sebat etmek en onemlisi. insallah dilegin gerceklesir..
Moonish (moonsun) dedi ki…
Cok sevindim senin adina Archilemicim :)) Hayirlisi olsun :)
Barbygirl_here dedi ki…
Yeni post :)))
Adsız dedi ki…
nerelerdesin buarada yoksun kaç gündür?

Popüler Yayınlar