Biotorba

    Eczaneye uğrayıp ilaç aldım bugün.Poşeti farklı gelince daha dikkatli baktım.Evet farklıymış.Üzerinde yazanı aynen aktarıyorum'' Bu torba % 100 çözünürdür, doğaya bırakıldıkıldıktan sonra ışık, nem ve sıcaklık gibi dış etkenlere maruz kaldığı zaman parçalanıp ASTM D 6954-04 standartında belirtildiği şekilde biyolojik olarak çözünür''
   Yani tamamen zararsız bir poşet.Demek ki bu ülkede iyi şeylerde yapılıyor.Sitesine de göz atmak isterim derseniz tıklayın yeterli
  

Yorumlar

biyasimadahagirdim dedi ki…
bu sıralar blogları çok sıkı takip edemiyorum, tekrar yazmaya başladığını biraz geç farkettim;)

ara vereceğini yazınca bir mail göndermiştim ama sanırım ulaşmadı, ingilizce bir mesaj geldi, herhalde mail adresi yanlış deyip tekrar göndermemiştim.. 30 mayıs tarihli maili kopyalayayım 1 dk:)

"merhaba
blogunu kapatacağını yazmışsın,
aslında çok haklısın bağımlılık yapıyor, çok vakit ölürüyor şu internet:) keşke kapatmasaydın, ayda yılda bir de yazsan beklerdik yazıları;) senin kararın tabiki.. hayırlısı olsun..
selamlar..."

tekrar hoşgeldin;)
biyasimadahagirdim dedi ki…
bu arada konu ile ilgili yazacaklarımı unuttum:) geri dönüşümlü poşetler keşke çoğalsa. birkaç aydır kendi diktiğim bez çantayı kullanıyorum. en azından küçük hiçbir işe yaramayacak poşetleri almıyorum marketten.büyük poşetleri de geri dönüşebilen malzemeden yapsalar ne güzel olur..
Archilemi dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Archilemi dedi ki…
Mailin ulaşmadı ulaşsaydı mutlaka geri dönerdim.Ama bunu öğrenince sevindim :)Bende geri döndüm güya ama hala çokça vakit ayıramıyorum maalesef.Fakat özledim bu işi.Bende çok zorda kalmadıkça poşet almıyorum hiçbir yerden.Büyük çanta kullanıyorum aldıklarımıda içine gözlerine atıyorum.Bu biotorba olayı bizim gibilerin çoğaldığını gösteriyor.Bu sevindirici oldukça.

Popüler Yayınlar