Aristo'nun Kenti Asssos

         Çanakkale o kadar güzel bir şehir ki.Bir tarafta boğaz, deniz, yeşil battaniyesi ,bir tarafta tarihin en destansı mücadelesinin ruhu, bir tarafta buram buram tarih.Gittiğiniz her köyde ,her ilçede eski uygarlıkların izleri okunur. Esen rüzgarda binlerce felsefi düşünürün, şehidin, martının, sesi nefesi duyulur eğer dinlemeyi bilirseniz.Burda insanın gözü , midesi ve ruhu beslenir.Zeytini , zeytinyağı, şarapları, balığı,havası ,suyu,peyniri, peynir helvası, kekiği.Ben tüm bu güzelliklerin yeni yeni farkına varıyorum.Okudukça, dinledikçe, gezdikçe, gördükçe ve yaşadıkça.
        Haftasonu da Assostaydım.Aristonun ders verdiği mekanlarda oturdum.Gladyatörlerin karşılaşmalarının olduğu tiyatroda şiirler dinledim.Ruhumu dinlendirdim.Aynı aristo gibi yukardan baktım denize.Hatta bununla da yetinemedim.Birde yakından baktım.:)Sizde bakın diye de fotoğraflar çektim.Mutlu haftalar hepinize

Yorumlar

Selam Arch!

blogumda cruelty- free ürün satan firmalar konusunda nerden bilgi edinecegini sormuşsun

http://www.gocrueltyfree.org/companies.php?s=A&sentence=1

bu adreste, hayvanlar üzerinde test yapmayan, kansız ve zulümsüz ürün satan firmaların a'dan z'ye listesi var.

bu hassasiyeti taşıdıgın için teşekkür ederim... bu konuyu blogunda yazar, takipçilerinin haberdar olmasını sağlarsan çok sevinirim!

iyi günler :)
Archilemi dedi ki…
Merope Teşekkür ederim ilgine.Tabii ki paylaşırım bu bilgiyi ne demek.

Popüler Yayınlar